GDPR – podmínky ochrany osobních údajů

Tyto podmínky společnosti NEMA Dřevostavby s.r.o., 046 27 687, se sídlem Olešnice č.p. 265, PSČ 373 31, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, odd. C, vložka 24372, upravují návštěvy webových stránek společnosti na adrese www.nema-drevostavby.cz, poskytování kontaktů a elektronické komunikace ohledně dotazů na dodávky výrobků či zhotovení díla, případně vytčení vad dodaného zboží či díla, kdy v těchto případech společnost NEMA Dřevostavby s.r.o. je v postavení správce osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a Nařízení EU 2016/679.

Společnost NEMA Dřevostavby s.r.o. v takovýchto případech zpracovává následující osobní údaje návštěvníků svých webových stránek:

Jméno a příjmení, e-mailová adresa, adresa bydliště či sídla, IP adresa, cookies, veřejně dostupné údaje ze sociálních sítí.

Důvodem zpracování těchto údajů je nutnost vzájemné komunikace při poskytování služeb, zodpovězení dotazů, vyřízení poptávky, zaslání cenové nabídky, sjednání schůzky, zaslání vyžádaného katalogu či jiných tiskovin, informování ohledně stavu zakázky, realizace zakázky včetně platby za ni, případně vyřízení reklamace, zasílání newsletteru, pokud k němu byl ze strany zákazníka udělen souhlas. 

NEMA Dřevostavby s.r.o. sděluje, že uchování předmětných osobních údajů bude po dobu dvou let ode dne uskutečnění prvého kontaktu, zaslání poptávky apod., nedohodne-li se společnost NEMA Dřevostavby s.r.o. s klientem jinak. Společnost NEMA Dřevostavby s.r.o. obecně nebude poskytovat bez důvodu tyto údaje třetí osobě. V případě nutnosti sdílení těchto údajů však je povinna uzavřít s dalším zpracovatelem Zpracovatelskou smlouvu.

Napište nám

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

© 2019 NEMA Dřevostavby s.r.o.